Ποιοι είμαστε

Oι Ειδικοί στα θέματα Προμηθειών

Actum Oι Ειδικοί στα θέματα Προμηθειών

Με τον όρο ‘procurement’, αναφερόμαστε στη πρωταρχική λειτουργία που περιγράφει τις δραστηριότητες και τις διαδικασίες απόκτησης αγαθών και υπηρεσιών. Σε αντίθεση με τον όρο ‘αγορές’, το procurement αφορά στις δραστηριότητες που εκτελούνται για τον καθορισμό των θεμελιωδών απαιτήσεων, τις δραστηριότητες προμηθειών όπως η έρευνα αγοράς, η αξιολόγηση προμηθευτών και η διαπραγμάτευση συμφωνιών και συμβολαίων. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και δραστηριότητες που απαιτούνται για τη παραγγελία και τη παραλαβή αγαθών και υπηρεσιών.

Το procurement στα Ελληνικά -η αλυσίδα προμηθειών-, είναι η αποκλειστική μας ενασχόληση. Η τεχνογνωσία της Actum καλύπτει μεγάλο εύρος κατηγοριών δαπανών σε σχεδόν κάθε κλάδο δραστηριοποίησης.

Η δραστηριότητα της Actum ξεκίνησε το 2005 με την εφαρμογή στην Ελλάδα της διάσημης τεχνογνωσίας μείωσης λειτουργικών δαπανών της BCM. Μέχρι σήμερα, με τη λύση Μείωση Λειτουργικών Δαπανών έχουμε καταφέρει για λογαριασμό των πελατών μας μειώσεις εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ σε διάφορες περιοχές λειτουργικού κόστους, βελτιώνοντας σημαντικά τα καθαρά τους κέρδη και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.

Η διαρκής ενασχόληση με τις προμήθειες οδήγησε στην αναζήτηση εξελιγμένων λύσεων οι οποίες εκμεταλλευόμενες την υφιστάμενη τεχνογνωσία αλλά και τις νέες τεχνολογίες, μπορούν να βελτιώσουν την ουσιαστική θέση κάθε επιχείρισης και οργανισμού μέσω της αποτελεσματικότερης διαχείρισης των κρίσιμων προμηθειών.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, εισάγεται το 2012 στην Ελληνική αγορά η πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών itbid, ένα σύγχρονο, λειτουργικό και πολύγλωσσο εργαλείο διεξαγωγής ηλεκτρονικών προμηθειών σχεδιασμένο από στελέχη προμηθειών για στελέχη προμηθειών.

Το 2017 ξεκινά η στρατηγική συνεργασία της Actum με τη Cirtuo και τη Kairos Commodities δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις εφαρμόσουν πρακτικές παγκόσμιας κλάσης στη δημιουργία στρατηγικών και στο μετασχηματισμό των προμηθειών σε τμήμα στρατηγικής σημασίας για την επιχείρηση αλλά και να αποκτήσουν ειδικευμένη γνώση και ικανότητα στη διαχείριση εμπορευμάτων και των κινδύνων που φέρουν οι ραγδαία μεταβαλλόμενες αγορές τους.

Στο πελατολόγιο της Actum πλέον περιλαμβάνονται επιχειρήσεις μικρού έως πολύ μεγάλου μεγέθους για τις οποίες σχεδιάζονται προσαρμοσμένες λύσεις που αντιμετωπίζουν τόσο τις προκλήσεις του κάθε κλάδου όσο και τις εσωτερικές ανάγκες διαχρονικής βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των προμηθειών.

Με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα είμαστε η μοναδική συμβουλευτική εταιρία που παρέχει τόσο ευρεία γκάμα υπηρεσιών βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των προμηθειών ώστε να καλύψει από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικούς οργανισμούς εντός και εκτός συνόρων. Εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε οι πελάτες μας να εκμεταλλεύονται ένα διεθνές δίκτυο πληροφόρησης, μεθοδολογιών και ρεαλιστικών λύσεων, απολαμβάνοντας πάντοτε τις αποδοτικότερες λύσεις διαχείρισης. Στόχος μας είναι να είμαστε οι αποτελεσματικότεροι σε λύσεις Στρατηγικής Διαχείρισης Προμηθειών, Ηλεκτρονικών Προμηθειών, στη βελτίωση των επιδόσεων στρατηγικών και καθημερινών αγορών προϊόντων και υπηρεσιών και στη διαχείριση των λειτουργικών δαπανών.

Να προσφέρουμε δηλαδή Προηγμένες, Λειτουργικές, Ρεαλιστικές και Άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για την αύξηση της αποδοτικότητας των προμηθειών.

 


Γιατί με εμάς

 

actum.gr corporate icon01

Οφέλη πέρα από Μειώσεις Κόστους

ενισχύοντας την
αγοραστική δύναμη,
επαναπροσδιορίζοντας
τον τρόπο λειτουργίας

Η κερδοφορία επιτυγχάνεται με τη μείωση των δαπανών και την αύξηση των εσόδων. Αποκτήστε έλεγχο των χρημάτων σας εγκρίνοντας τις δαπάνες πριν αυτές πραγματοποιηθούν χωρίς έλεγχο. Η μείωση δαπανών είναι ένας ελεγχόμενος παράγοντας αύξησης της κερδοφορίας. Εφαρμόζοντας έλεγχο των δαπανών απολαμβάνετε δραματικές βελτιώσεις στις συναλλαγές και σημαντικές μειώσεις κόστους.

 

actum.gr corporate icon01Καμία Επένδυση


γιατί δεν χρειάζονται
επενδύσεις σε
εξοπλισµό και
ανθρώπινο δυναµικό

Απομακρύνουμε κάθε εμπόδιο ανάμεσα στην επιχείρησή σας και την εξαιρετική απόδοση. Τώρα μπορείτε να διαχειριζόσαστε κρίσιμες και καθημερινές διαδικασίες χωρίς τις αναγκαίες έως σήμερα επενδύσεις. 

 

 

actum.gr corporate icon01Υψηλή Αποτελεσματικότητα

απαράμιλλη τεχνογνωσία,
αειοφόρα αποτελέσματα,
καλύτερο οικονομικό
ισοζύγιο

Επιχειρήσεις κάθε μεγέθους μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αποτελεσματικότητα που μόνο επιχειρήσεις παγκόσμιας κλάσης επιτύγχαναν έως σήμερα. Με την εμπλοκή της Actum τα οφέλη σε διαδικασίες, χρόνο και κόστος έχουν άμεσο αντίκτυπο στα τελικά αποτελέσματα και τη λειτουργική κερδοφορία.


To έργο μας με μια ματιά

Ποιοί μας Εμπιστεύονται

"Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα και εμπιστοσύνη να συστήσω την Actum σε οποιαδήποτε επειχείρηση για κάθε θέμα μείωσης λειτουργικών δαπανών"

Χάρης Δημόπουλος
Οικονομικός Διευθυντής

Read more ...

Ο κόσμος του Procurement

actum.gr kb wp004 kpi intro

Key Performance Indicators

Ο ιδανικός τρόπος για μέτρηση της απόδοσής σας

Τι είναι οι Key Performance Indicators και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν; Ο οδηγός αυτός παρουσιάζει ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την εφαρμογή τους και πως μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιχείρησή σας.

Περισσότερα...

Επίκαιρα

Νέα Συνεργασία 
με ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

actum.gr news 202010 papadopoulou

Μια σταθερά της ελληνικής βιομηχανίας από το 1922, ηγέτιδα στο χώρο των μπισκότων.

Περισσότερα...

Λείπουν τα κατάλληλα εργαλεία από τις Προμήθειες;

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών της Actum είναι σχεδιασμένη για να ολοκληρώνετε το έργο σας ευκολότερα, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως η πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία και διαδικασίες του τμήματος προμηθειών σας.

Είστε Προμηθευτής;

Θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ζητήσεις που διαχειρίζεται η Actum για λογαριασμό πελατών της;

Διαβάστε εδώ τον οδηγό Προμηθευτών

Είμαστε υπερήφανοι που οι παρακάτω οργανισμοί είναι Στρατηγικοί Συνεργάτες μας

itbid logo
kairos logo
Cirtuo logo
Flow and Ebb logo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Prev Next

Νέα Συνεργασία 
με ΕΛΑΣΤΡΟΝ

actum.gr news 201901 elastron

Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες χαλυβουργικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα Συνεργασία 
με ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

actum.gr news 202010 papadopoulou

Μια σταθερά της ελληνικής βιομηχανίας από το 1922, ηγέτιδα στο χώρο των μπισκότων.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα Ανάθεση Έργου
από την Almi

actum.gr news 201706 almi

Η Almi δημιουργεί ορεκτικά Ελληνικής φύσης άριστης ποιότητας

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα Συνεργασία 
με ΒΙΚΟΣ

actum.gr news 201809 vikos

Η ΒΙΚΟΣ αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της εμφιάλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα Συνεργασία 
με Frigoglass

actum.gr news 201809 frigoglass

Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος των κορυφαίων εταιρειών αναψυκτικών και ποτών στον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα

Επίδειξη Δημοπρασίας 
Πολλαπλών Κριτηρίων

Auction1

Δείτε τη δημιουργία και τη διεξαγωγή της στη πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών της Actum

.
Διαβάστε Περισσότερα

Cirtuo 
Strategic Software

actum.gr Cirtuo Video

Ολοκληρωμένο λογισμικό Στρατηγικής Προμηθειών

.
Διαβάστε Περισσότερα

Νέο Whitepaper:
Αντίστροφες Δημοπρασίες

actum.gr news 201707 ReverseAuctions

Μία επιτυχημένη διαδικασία μείωσης λειτουργικού κόστους

Διαβάστε Περισσότερα

Νέο Whitepaper: 
Supplier Relationship Management

actum.gr news 201707 srm

Τι είναι SRM και πώς να το εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας;

Διαβάστε Περισσότερα